Mälardrottningen Hotel

1634561Ønsker du en unik og maritim overnatting i Sveriges hovedstad og største by? I så fall har Mälardrottningen Hotel alt du ønsker det. Det er nemlig ikke bare et hotell – men det er et flytende hotell, som ligger såpass sentralt i Stockholm at du kan ta deg til de fleste severdighetene og fasilitetene bare ved hjelp av beina. Hotellet bestiller du på www.stockholmhotell.no eller www.malardrottningen.se.

Om hotellet

Som du har skjønt så er altså Mälardrottningen Hotel en båt, som har blitt omgjort til hotelldrift. Den ligger til kai ved Ridderholmen, som er så sentralt som du får det i Stockholm. Båten har ikke alltid vært hotell, men har en lang og spennende historie. Den har igjennom tidene – siden den seilet for første gang i 1924 – blitt brukt som yacht for en rekke filmstjerner. Siden 1982 har hun vært fortøyd ved Ridderholmen, og huser i dag en Maelardrottningen-Stockholm-Standardzimmer-7-12595rekke hotellrom av ulik standard. Felles for alle rommene er at de er innredet med moderne utstyr som du forventer av et vanlig hotellopphold.

Fordelen med å legge overnattingen til Mälardrottningen Hotel er ikke bare at du kan utnytte den vakre utsikten over fjorden, men også at prisene er en del lavere enn «fastlandshotellene». Til tross for dette er beliggenheten såpass sentral at den passer perfekt for turister i den svenske hovedstaden.

Servicetilbud og bespisning

Å bo på Mälardrottningen Hotel en vakker sommerdag, er som å nærmest være på sjøen i sin egen yacht. Du kan utnytte fellesarealene og nyte både god mat og drikke i skipets egen restaurant. Der serveres det måltider til alle døgnets tider, og middagen baserer seg i stor grad på á la carte. Dersom du ankommer Stockholm med fly på Arlanda Lufthavn, så tar det omtrent 45 minutter med buss før du befinner deg på dekket til det som kanskje er byens mest unike og eksotiske overnattingssted.