Hotell New York

new-york-at-nightVerdensmetropolen New York har et stort og variert utvalg av overnattingssteder i forskjellige prisklasser. Det må likevel nevnes at hotellprisene i New York – og spesielt på Manhattan – ligger skyhøyt over det som ellers er normalt å betale for overnatting i USA. Manhattan er et svært ettertraktet hotellområde for turister på ferie, og høye eiendomspriser i dette område bidrar til at hotellovernatting er unormalt dyrt.

I New York finnes mange hotelltyper å velge mellom – bl.a. bed & breakfast, vandrerhjem, hostel, mellomklassehotell, boutique-hotell, forretningshotell og luksushotell. Mange av hotellene tilhører en bestemt kjede – deriblant Holiday Inn, Hilton, Best Western, Sheraton, Clarion og Radisson.

Det finnes flere berømte hoteller i New York – bl.a. The Plaza Hotel, Waldorf Astoria New York, St. Regis New York og Algonquin Hotel.

Noen populære hoteller i ulike prisklasser:

The Roosevelt Hotel

The Roosevelt er et stort og elegant 3-stjerners hotell – med flott beliggenhet på Manhattan i New York. I nærheten ligger Times Square og Rockefeller Plaza, og det er kun 10 minutters gange til Museum of Modern Art. I hotellets nærområde finner man mange gode restauranter og flotte utesteder.

The Roosevelt Hotel åpnet i 1924, og ble restaurert og modernisert i 1997. Stedet har særegent interiør, som kombinerer både klassisk og moderne design.

The Roosevelt har totalt 1015 rom og suiter. Alle gjesteværelser har TV, skrivebord, safe, air-condition, trådløs internett-forbindelse samt eget bad med hårføner. Rommene har mahogny-møbler, og er innredet i varme farger.

Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon, restaurant og bar, rom-service, minibank, gavebutikk samt konferanselokaler for opptil 800 personer.

Paramount Hotel Times Square New York

Paramount Hotel Times Square New York er et trendy 4-stjerners boutique-hotell som ligger på Manhattan, nærmere bestemt i New Yorks teaterdistrikt. Man kan spasere til Times Square på kun 5 minutter, og det er kort avstand til Rockefeller Plaza. I nærområdet finnes et stort utvalg av restauranter og utesteder.

Hotellet holder til i en bygning fra 1920-tallet, som ble renovert senest i 2013.

Paramount Hotel Times Square har totalt 597 komfortable og stilfulle gjesterom, og alle er utstyrt med TV, skrivebord, eget bad med hårføner, buksepresse, air-condition og minibar.

Hotellet tilbyr frokostservering og har både restaurant og bar. Andre fasiliteter på stedet er døgnåpen resepsjon, treningssenter, souvenir-butikk samt møterom for max. 250 personer.

New York Marriott Marquis


New York Marriott Marquis er et stort og flott 4-stjerners hotell som ligger på Manhattan – kun få minutters gange fra Times Square. Fra hotellet har man fabelaktig utsikt over byen, og det er kort vei til shoppingmuligheter langs gaten Fifth Avenue.

I nærområdet ligger dessuten Central Park, Rockefeller Center, Broadway-teatre, metro-holdeplasser og et godt utvalg av restauranter.

New York Marriott Marquis har hele 1957 rom og suiter – fordelt på 49 etasjer. Alle rom har elegant innredning, og er utstyrt med TV, sittegruppe, safe samt bad med hårføner. Enkelte rom har panoramautsikt over byen.

Hotellet har en roterende restaurant på toppen av bygningen, og andre fasiliteter på stedet er bar, treningssenter, døgnåpen resepsjon samt forretningssenter og møte-/konferanserom med plass til 2800 deltakere. Det er gratis trådløs internett-forbindelse i hotellets lobby.

For mer info:

http://www.marriott.com/hotels/hotel-information/travel/nycmq-new-york-marriott-marquis/

WestHouse New York

WestHouse New York er et 5-stjerners luksushotell som ligger på Manhattan – med kort avstand til Times Square, Museum of Modern Art, Broadway-teatre og Central Park.

Det er kun 2 minutters gange til nærmeste metro-holdeplass, og i nærområdet finnes en rekke trivelige restauranter.

WestHouse New York har lekkert interiør – med elementer i Art Deco-stil. Hotellet har totalt 172 rom og suiter, og alle værelser er utstyrt med TV, sittegruppe, bad med gratis toalettartikler, tøfler, badekåpe og hårføner. Mange rom har utsikt over byen, Central Park eller Times Square.

Hotellet har døgnåpen resepsjon og rom-service. Andre fasiliteter på stedet er restaurant, treningsstudio, terrasse, vaskeri-tjeneste, valutaveksling, billett-service samt tilgjengelig parkeringsplass.

Alle hotellene kan du bestille på www.hotellernewyork.no eller Billige Hotell.